Доступність посилання

ТОП новини

В Україні з триденним офіційним візитом перебуває Генеральний секретар ООН Кофі АННАН


В Україні з триденним офіційним візитом перебуває Генеральний секретар ООН Кофі АННАН

Як повідомляє УНІАН із посиланням на представництво ООН в Україні, згідно з програмою візиту, сьогодні зранку К.АННАН покладе вінок до могили Невідомого солдата. Потім у Маріїнському палаці він зустрінеться з Президентом України Леонідом КУЧМОЮ, після чого відбудеться їхня спільна прес-конференція.

Генсек ООН також візьме участь у розширеному засіданні урядового Комітету з питань боротьби зі СНІДом, після чого покладе квіти до Монумента загиблим у Бабиному Яру.

У другій половині дня К.АННАН проведе робочу зустріч із міністром закордонних справ України Анатолієм ЗЛЕНКОМ, після чого відвідає Музей Чорнобиля.

Вранці 4-го червня Генсек ООН зустрінеться з керівництвом Верховної Ради, а також виступить перед представниками депутатського корпусу.

На запитання журналістів, як він оцінює намір України інтегруватися в НАТО, К.АННАН зазначив, що «ми є свідками того, як європейський континент стає місцем, де все рухається до цілісності». За словами Генерального секретаря ООН, він розглядає цей рух - рух України - як спробу стати частиною цього цілого. К.АННАН зазначив, що Україна стає невід`ємною частиною цього європейського руху і йому приємно це спостерігати.
XS
SM
MD
LG