Доступність посилання

ТОП новини

Найбільше у світі споживають віскі іспанці, в японських туалетах ви можете пройти електронне медичне обстеження, в жінок й птахів схожі смаки щодо вибору партнера


Найбільше у світі споживають віскі іспанці, в японських туалетах ви можете пройти електронне медичне обстеження, в жінок й птахів схожі смаки щодо вибору партнера

Прага, 6 червня 2002 – Найбільше у світі споживають віскі іспанці, що в японських туалетах ви можете пройти електронне медичне обстеження, та що в жінок й птахів схожі смаки щодо вибору партнера. Ось такі цікавинки з життя щодня друкує західна преса.

І справді дивно було довідатися, що саме Іспанія, а не Шотландія – найбільший у світі споживач віскі. Іспанці в середньому на рік споживають майже 3 літри цього міцного напою, тобто на особу припадає майже 3 пляшки віскі. Найбільша частка любителів почастуватися – туристи, які вранці гріються під сонечком, в увечері напиваються. Як пише іспанська газета "Ель Мундо", на другому після Іспанії місці за кількістю випитого віскі – Таїланд, на третьому – Греція і четверте місце посідає Франція. Узагалі, останнє дослідження показало, що найбільше іспанці полюбляють молоко й молочні продукти; за рік кожен іспанець випиває понад 120 літрів молока.

Жінки у великих містах та птахи у великих зграях мають однакові бажання. Це виявив американський біолог Макгроу з Університету Корнуелл, штат Нью-Йорк. Він вважає, що у багатонаселених містах для жінок матеріальний комфорт важливіший, ніж у невеличких містах, де першочерговим є емоційний контакт. Як пише лондонський щоденник "Дейлі Телеграф", вчений переглянув тисячі газетних об`яв із рубрики "Знайомства" у різних американських містах і дійшов висновку, що там, де рівень життя вищий, жінки шукають багатших чоловіків (у своїх об’явах вони переважно пишуть "фінансово забезпечений"). Ці якості відіграють важливу роль і для самок пташок, що мешкають у густозаселених зонах: вони також шукають самців, що могли б їх забезпечити харчами.

Кореспондент ще однієї лондонської газети "Таймз" був шокований японськими туалетами. Одного разу після використання туалету в готелі, він випадково натиснув на одну з численних кнопок ванної кімнати і не зрозумів, що відбувається: було чути якійсь голос, а через кілька днів він одержав рахунок на 6 тисяч йен від доктора Ясімото за проведення аналізів. Цікаво, як почувають себе громадянин України в Японії, якщо у британського кореспондента Японія, а зокрема Токіо – викликає шок.
XS
SM
MD
LG