Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Кармазин: “правосуддя в Одесі куплене...”


Юрій Кармазин: “правосуддя в Одесі куплене...”

Одеса, 16 липня 2002 - Народний депутат України, Голова Партії захисників вітчизни, Голова підкомітету з питань законодавства Комітету правової політики у Верховній Раді Юрій Кармазин постійно відслідковує процеси які відбуваються у його рідному місті Одесі. Неодноразово одесити висловлювали йому підтримку на виборах.

Саме Юрій Кармазин став і ініціатором порушення Генеральною прокуратурою України карної справи за фактами фальсифікації виборів міського голови, депутатів міськради і у мажоритарних виборчих округах з виборів народних депутатів України в Одесі. Він повідомив, що Він не має права втручатися у дії Генеральної прокуратури, але наголосив, що “все буде залежати від позиції Генерального прокурора”

“Але, уявіть собі. Якщо озвучують від пропрезидентських фракцій парламенту пропозицій включити до спеціальної слідчої комісії з вивчення обставин фальсифікації виборів такого депутата як Ігор Рєзнік...

Ми всі знаємо як Рєзник став депутатом... І Ви знаєте як... Усі одесити знають, що його рейтинги не піднімалися вище четвертого місця...

У зв'язку з цим є значна небезпека, але я гадаю, що новий Генеральний прокурор Піскун має бути зацікавлений у тому щоби права була відомою. Наскільки Він зможе бути незалежним від тиску, який на нього будуть чинити ті хто фальсифікував вибори, я не знаю. Але, на мій погляд, це буде його перевіркою на громадянську позицію нового Ген прокурора”.

Юрій Кармазин не вірить у щирість правосуддя в Одесі. “Правосуддя в Одеській області немає. Воно продане через земельні ділянки, через приміщення й хабарі. Тому, без зовнішнього контролю, мені здається, довести справу до кінця буде дуже важко.

Справедливого судового рішення в Одесі бути не може”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG