Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті відбулося сходження на найвищу гору України Говерлу, присвячене першій річниці створення блоку “Наша Україна”


На Прикарпатті відбулося сходження на найвищу гору України Говерлу, присвячене першій річниці створення блоку “Наша Україна”

Івано-Франківськ, липень 2002 - На Прикарпатті відбулося сходження на найвищу гору України Говерлу, присвячене першій річниці створення блоку “Наша Україна”. Участь в акції узяв лідер “Нашої України” Віктор Ющенко.

Понад 2 тисячі осіб, які піднялися на найвищу гору держави Говерлу, скандували “Геть Кучму! Ющенко – наш президент”. Таким чином було відзначено першу річницю з часу створення блоку “Наша Україна”. Віктор Ющенко, який узяв участь у сходженні, на прес-конференції наголосив, що фракція “Наша Україна” вже зараз готується до створення восени громадської політичної сили, яка в майбутньому висуне кандидатуру майбутнього президента України. Він також уже традиційно відзначив, що в передвиборчого блоку “Наша Україна” та інших опозиційних сил провладними блоками та партіями було вкрадено перемогу. В державі, на жаль, існує усталена традиція, коли влада передається від одного режиму до іншого. Коментуючи повторні вибори до Верховної Ради, які відбуваються в трьох округах, Віктор Ющенко заявив, що всі вони характеризуються значними порушеннями з боку владних структур. Найбільш вражаючим фактом стало зняття з виборчих перегонів представника “Нашої України” Олександра Жира в Дніпропетровську, який був фаворитом виборів. Віктор Ющенко наголосив, що це один із найцинічніших кроків влади, адже Олександра Жира було знято на підставі найбезглуздіших звинувачень. Віктор Ющенко, однак, переконаний, що на осінь слід очікувати змін у Верховній Раді, зокрема створення більшості, ґрунт якої, очевидно, складе фракція “Наша Україна”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG