Доступність посилання

ТОП новини

Огляд: На вулиці Банковій кипить робота над розробкою сценарію з обрання Леоніда Кучми на третій президентський термін та інше


Огляд: На вулиці Банковій кипить робота над розробкою сценарію з обрання Леоніда Кучми на третій президентський термін та інше

Київ, 24 липня 2002 - На вулиці Банковій кипить робота над розробкою сценарію з обрання Леоніда Кучми на третій президентський термін. Принаймні такий висновок зробив координатор блоку “Наша Україна” Роман Безсмертний, якого в цьому остаточно переконали нещодавні довибори до Верховної Ради. “Парламентські вибори і довибори засвідчили, що конституційного шляху зміни влади в українських політичних реаліях не існує” – наголосив політичний координатор Блоку “Наша Україна”. Докладніше з його міркуваннями можна ознайомитися в газеті “Україна молода” в статті, що має заголовок “Репетиція на Банковій, або Проект “Кучма-3 до старту готовий?”

Доводить до відома своїх читачів позицію парламентарія Романа Безсмертного і газета “Правда України”. У статті “На президентських виборах можлива фальсифікація” наводяться слова парламентарія про те, що вже сьогодні напрацьовуються і шліфуються най вірогідніші схеми фальсифікації майбутніх виборів глави держави, як то: зняття з реєстрації, підкуп, шантаж, клонування депутатів, визнання результатів виборів недійсними тощо. Як приклад наводиться ситуація з повторними довиборами до Верховної Ради, котрі відбулися в Черкаській, Вінницькій та дніпропетровській областях.

У цьому ж числі газета інформує про те, що восени парламентська фракція “Наша Україна” планує ініціювати створення спеціальної слідчої комісії Верховної Ради з розслідування обставин передчасної смерті народного депутата Олега Олексенка, а також про намір “Нашої України” простежити за розслідуванням справи причин автокатастрофи, в якій загинув мер Хмельницького Михайло Чекман.

Пише про загибель мера Хмельницька і газета “Вечірні вісті”, але значно більшу увагу щоденника привернула інша трагедія, яка сталася внаслідок непрофесійності українські військовиків. Мова – про сумнозвісне збиття літака ТУ-154, винуватців якого і досі ніхто не намагається покарати. Подробиці – читайте в статті “Над Україною пасажирські літаки можна збивати безкарно?”

Не секрет, що причиною трагедій, як на землі, так і в повітрі часто є міцні напої. А тим часом, як зауважує газета “День”, українці стали значно байдужішими до міцних “рідин” і одночасно стали більше полюбляти вина. Які саме? Про це розповідається в рубриці “Винне питання” у статті “Українці поступово відвикають від міцних напоїв”.

А ось дізнатися про вподобання, і не лише в напоях, Голови Верховної Ради Володимира Литвина – можна в рубриці “Гість “Дня”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG