Доступність посилання

ТОП новини

Заступник генерального прокурора України Віктор Шокін прокоментував заяву Миколи Мельниченка


Заступник генерального прокурора України Віктор Шокін прокоментував заяву Миколи Мельниченка

Київ, 26 липня 2002 – Микола Мельниченко оприлюднив сьогодні у США заяву, що має нову інформацію про резонансні злочини в Україні, передусім убивство журналіста Георгія Гонгадзе. А що думає з цього приводу влада? Коментар заяви Мельниченка заступником Генерального прокурора України Віктором Шокіним.

Віктор Шокін

Якщо у нього є такі засоби, як він каже, є така інформація, хай нам її надає. Будь ласка. Ми всіх запросили до співробітництва, всіх, хто може щось надати по цих обставинах. Якщо він хоче допомогти, дійсно, а не на словах, хай засоби надає. Для цього є відповідна процедура, і все - питань немає. Ми будемо дуже раді допомозі з будь-якої сторони, від тих, хто зможе нам у цьому допомогти.

Марина Пирожук

Пане Шокін, чи буде Генпрокуратура сама пропонувати Мельниченкові співпрацювати у справі Гонгадзе?

Віктор Шокін

Співпраця - це коли один хоче й робить те, що хоче А щось він нічого.. Тільки якісь гасла виявляє, а нічого не робить. Хай приїжджає в Україну, будемо робити разом, якщо це можливо.

Марина Пирожук

Пане Шокін, мова йде про офіційне звернення чи прохання до пана Мельниченка щодо співпраці? Прошу уточнити.

Віктор Шокін

А чому ми повинні когось особисто називати? Була заява, ми звернулися, що ми всіх долучаємо, просимо допомагати в цій справі. А він що, така птиця велика? Він Мельниченко, він у нас обвинувачений по справі на сьогодні. Якщо він має бажання, людське бажання допомогти і матері й жінці Гонгадзе, і слідчій групі, хай допомагає!

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG