Доступність посилання

ТОП новини

Два роки виповнилося з часу створення найбільшого в державі підприємства з виробництва поштових конвертів, яке діє в обласному центрі Прикарпаття


Два роки виповнилося з часу створення найбільшого в державі підприємства з виробництва поштових конвертів, яке діє в обласному центрі Прикарпаття

Івано-Франківськ, 1 серпня 2002 - На сьогоднішній день це підприємство лише за одну зміну випускає понад півмільйона високоякісних конвертів різної форми для потреб не лише вітчизняних але й закордонних споживачів.

Занедбана економіка Івано-Франківщини вже давно не може похвалитися прибутковими підприємствами. Однак утілення в життя перспективних економічних проектів заперечує твердження про те, що в регіоні не спроможні функціонувати прибуткові підприємства. Два роки виповнилося з часу, коли в Івано-Франківську було створене товариство з обмеженою відповідальністю “Куверт-Україна”. В результаті аналізу ситуації на українському ринку засновники цього підприємства прийшли до висновку, що в державі надзвичайно вузький асортимент поштових конвертів і вони далеко не найкращої якості. Фабрика “Куверт-Україна” розпочала свою роботу спершу лише для задоволення попиту українських споживачів. Створена вона на іноземні та вітчизняні інвестиції і входить до складу концерну “Майєр-Куверт-Груп” – одного з лідерів виробництва поштових конвертів у Європі. Працівники фабрики проходили навчання на аналогічних підприємствах із виробництва конвертів у Польщі та Чехії. Зараз тут працює кілька ліній з виробництва конвертів.

Фабрика “Куверт-Україна” є абсолютним лідером із виробництва конвертів у державі. Вона випускає їх 60 видів. За зміну виготовляють майже 600 тисяч штук конвертів різної форми. Усі вони надзвичайно високої якості. “Куверт-Україна” експортує свою продукцію в Молдову та Білорусію, країни Прибалтики. На черзі експорт до Угорщини та Росії. Директор підприємства Віталій Дідійчук характеризує роботу “Куверт-Украна” наступним чином: плівка Підприємство дає стабільні фінансові надходження до державного бюджету. Воно стало своєрідним, хоча, на жаль, і рідкісним, прикладом ефективної роботи підприємства на Прикарпатті.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG