Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокуратура заперечує політичний підтекст нових справ проти Юлії Тимошенко


Генпрокуратура заперечує політичний підтекст нових справ проти Юлії Тимошенко

Заступник генерального прокурора України Віктор Шокін стверджує, що в порушенні кримінальної справи проти народного депутата України, лідера БЮТ Юлії Тимошенко немає ніякого політичного замовлення. Про це він заявив в інтерв’ю телеканалові «Тоніс».

Заступник генпрокурора наголосив, що слідство не є попереджувальним кроком влади, аби не допустити обіцяних опозицією акцій протесту. Проведення оперативно-слідчих дій приблизно одночасно з заявами лідера БЮТ про заплановані акції протесту він назвав банальним збігом обставин.

Лідер СПУ Олександр Мороз нещодавно висловив переконання у замовному характері порушення кримінальних справ проти Ю. Тимошенко. "Ніякого сумніву не викликає замовний характер порушення цих кримінальних справ, і зрозуміло, хто замовник – безперечно, це адміністрація президента, очевидно, сам президент", – сказав О. Мороз. За його словами, не випадково, що ці кримінальні справи порушено саме тепер, коли опозиція, в тому числі і Ю. Тимошенко, «заявляє про свій протест проти існуючого стану справ і закликає населення відкрито виступити з акціями протесту".
XS
SM
MD
LG