Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Кармазин: думки напередодні річниці незалежності України


Юрій Кармазин: думки напередодні річниці незалежності України

Одеса, 22 серпня 2002 - Народний депутат України, член фракції блоку Віктора Ющенка “Наша Україна” Юрій Кармазин, провів парламентські канікули в Одесі. Тут Він проводив зустрічі з виборцями, представниками різних політичних партій та громадських організацій. Чимало порушених питань стосувалися річниці незалежності України. Чи такої України прагнули ті хто виборював її незалежність ціною власного здоров'я, а досить часто і життя?...

Юрій Кармазин переконаний, що “борці за незалежність України не бажали власній країні влади, яка довела її до майже останнього місця у Європі за всіма показниками, не бажали щоби Україна була слабкою і світ не враховував її інтересів.

Нині навіть святкувати особливого бажання немає. Але, одинадцята річниця незалежності це справді дорогий кожному громадянину України день.

24 серпня слід присвятити роздумам про те, що відбувається в країні, а не для показових демонстрацій, які коштують величезних коштів. Військові паради мають бути скасовані до того часу коли Україна стане справді нормальною, сильною державою”.

Народний депутат України Юрій Кармазин вважає, що для радикальної зміни ситуації в Україні слід змінити дуже багато. Необхідно міняти владу, бо бюрократії нині багато, а продуктивності від різних гілок влади майже не відчувається.

Потребує країна і стрімкої, протягом двох чи трьох місяців, адміністративної, податкової реформи.

Мені не зрозумілі слова тих хто твердить про покращення економічної ситуації. Яке покращення, якщо майже три мільярди друкують нових грошей? Про яке покращення можна говорити коли ми завалені товарами з багатьох країн, але не українського виробництва? Про яке покращення можна говорити коли щороку в Україні гине, вмирає більше трьохсот шахтарів. Нині навіть на українські дороги виїхати небезпечно. Люди гинуть не від перевищення швидкості а від поганих доріг. Погані вони тому, що приховується до 40 відсотків виділених на ремонт грошей. І всі знають які клани за цим стоять. Але, всі миряться з цим, бо від цих кланів їм щось перепадає.

В державі слід навести лад, припинити крадіжки і змінити систему влади...”

В Одесі 24 серпня політичні партії та громадські організації планують проведення мітингу протесту біля пам'ятника Тарасові Шевченку. Як передбачається, його учасники говоритимуть не так про річницю незалежності, як про проблеми з якими зустрічається нині кожен громадянин України. Цей мітинг, скоріше за все, стане підготовкою до багатьох акцій протесту опозиції запланованих на вересень поточного року.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG