Доступність посилання

ТОП новини

Брати Кличко у грандіозних планах світового боксу


Брати Кличко у грандіозних планах світового боксу

Прага, 26 серпня 2002 – Кажуть, якщо ти у грандіозних планах фортуни, то справа за малим – виправдати ці плани. Цей стосується й відомих українських боксерів з під Києва – Віталія і Володимира Кличків. Останнім часом у повідомленнях світових аґенств з’явилося чимало суперечливої інформації з приводу майбутніх планів українських братів – супер-важковаговиків. І це закономірно, бо професійний бокс – це великий бізнес, де полюбляють нагнітати ажіотаж...

Спочатку, десь у липні, під час свого відпочинку на теплих островах, знаменитий Леннокс Л’юїс дуже зневажливо відгукнувся про можливості і бійцівські якості братів Кличків та вірогідності своїх боїв із ними. Але спостережливі журналісти зауважили, що це своєрідна «затравка» перед сенсаційними заявами... Хоча таких ще не було але вже у серпні від відомих боксерських оглядачів дещо просочилося. Так, Брайян Ґан 19 серпня на сайті «Файтньюском.», нібито між іншим сказав, що «окрім бою з Крісом Бірдом 7 грудня чемпіон світу Леннокс Льюїс планує провести ще три бої, котрі нібито будуть завершальними у його бурхливій кар’єрі і це буде проведено на багатомільйонній діловій основі з відомим американським телеканалом HBO. Чемпіон світу хоче завершити свою кар’єру, зігравши у дуже вигідний покер із великими грошима. За конфіденційними даними Леннокс Льюїс вірогідно зустрінеться, окрім Бірда, ще з Кірком Джонсоном, Віталієм Кличком і завершить свою кар’єру у супер поєдинку саме з молодшим із братів - Володимиром Кличком. Джерелo на HBO повідомило також, що переговори з Льюїсом свідчать - він «хоче завершити свою кар’єру на цьому каналі».

Кількома днями пізніше поінформований «Файтньюском.» повідомив, що Володимир Кличко планує провести свій наступний поєдинок або у листопаді, або у грудні цього року і йому нібито байдуже з ким зустрічатися, бо його нині найбільше хвилює майбутній бій з Ленноксом Льюїсом. Хоча, як повідомило аґенство Ассошіейтед Пресс, менеджер Дейвіда Туа Кевін Баррі не виключив зустрічі свого підопічного саме з Володимиром Кличком.

Можемо додати, що несподівана травма на тренуванні не дозволила старшому з Кличків – Віталієві , зустрітися у Гамбурзі з американцем Ларрі Дональдом 24 липня і не виключено що цей бій відбудеться у другій половині вересня.

На свято незалежності України Володимир і Віталій побували у Києві. Якоїсь нової інформації про їхні наступні поєдинки не надходило.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG