Доступність посилання

ТОП новини

Загадкові автокатастрофи в Росії, в яких гинуть високопосадові чиновники


Загадкові автокатастрофи в Росії, в яких гинуть високопосадові чиновники

Москва, 9 вересня 2002 - Навіть висока посада не може допомогти російським чиновникам врятуватися від автомобільних катастроф. Секретар Ради Безпеки Російської Федерації Володимир Рушайло потрапив у серйозну аварію і в наслідок цього у лікарню, а мер Великого Новгороду Олександр Корсунов – загинув.

В Росії відбулися відразу дві серйозні автомобільні катастрофи, жертвами яких стали високопосадові чиновники. В серйозну автомобільну катастрофу потрапив секретар Ради Безпеки РФ Володимир Рушайло. Це відбулося у Камчатській області. Разом із секретарем Ради Безпеки серйозні поранення також одержав губернатор Камчатської області Володимир Машков. Більше того, 6 осіб у тій автомобільній катастрофі загинули. Серед тих, хто отримав травми, 9 осіб. Життю Володимира Рушайла нічого не загрожує, однак, він і досі непритомний, принаймні на час запису цього матеріалу. Приблизно о 8:50 за московським часом у кортеж секретаря Ради Безпеки РФ і губернатора Камчатської області врізався автомобіль Тойота – Рав 4. Водій цього автомобіля, за попередніми даними, знаходився у нетверезому стані і, коли побачив кортеж, почав діяти, можна сказати, алогічно. Саме таким чином сталася аварія. Тепер можна сказати, що Володимиру Рушайлу і Володимиру Машкову просто пощастило, що вони незначно постраждали в цій автокатастрофі. А от водій Волги, в яку врізалася Тойота, Володимир Шаталін, начальник відділу по боротьбі з тероризмом Федеральної Служби Безпеки Камчатської області, полковник Юрій Шаров, а також співробітник охорони Володимира Рушайла Володимир Кульбіцький загинули. 3 інші жертви цієї аварії були саме в цій Тойоті, яка врізалася в кортеж Володимира Рушайла. Інша серйозна катастрофа і, здається, більш кримінального характеру відбулася у Великому Новгороді. Мер цього міста, один з найпопулярніших і, можна сказати, найвідоміших мерів у Росії Олександр Корсунов загинув під колесами власного автомобіля. Це відбулося на базі відпочинку. Невідома досі людина сіла в автомобіль Олександра Корсунова і, здається, спеціально наїхала на мера. Так що тут можна говорити не просто про автомобільну катастрофу, а про справжнісіньке вбивство популярного політика. Можу за власними враженнями сказати, що Великий Новгород виглядав одним із найбільш розвинених і найбільш цікавих провінційних міст Росії, а Олександр Корсунов був популярною людиною і серед колег, і серед мешканців цього історичного міста.

Пізніше надійшло повідомлення, що в Москві 9 вересня убитий начальник Дирекції пасажирських зв’язків Міністерства шляхів сполучення Росії Микола Глибоков. Тіло Глибокова знайшли в його власній квартирі – він помер від численних ножових поранень.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG