Доступність посилання

ТОП новини

Інтернет-Майдан: Велика Жовтнева... Дубль два?


Інтернет-Майдан: Велика Жовтнева... Дубль два?

Київ, 1 жовтня 2002 - “Чи є у вас план, містере Фікс?” – знакова фраза із відомого мультика зринає в пам’яті після відвідин деяких сайтів. Так, деякі інтернет-видання стверджують, що в опозиції з'явився новий план зі зміщення президента Кучми. Реалізується він, як і належить за старою революційною традицією, у жовтні, коли опозиція планує організувати Всеукраїнський страйк, в якому, за задумом, візьмуть участь сотні тисяч невдоволених.

За словами одного з лідерів опозиції, пана Луценка, оприлюднених на сайті “Форуму”, значною мірою успіх залежатиме від впливу на три фактори стабільності 9Чи нестабільності) столичного життя – транспорт, студентство й підприємства. Як бачимо, уроки попередників дарма не минули, тож виходить майже ленінська тріада. Чи станеться ще й Великий Жовтень – побачимо.

“Україні – революція не потрібна”, - цитує “Українська правда” майже столипінські слова гаранта Конституції і жовчно зауважує, що за зверненням президента до народу проглядає рука Медведчука, а ще - переляк, особливо – перед Заходом. З системою “кольчуга” вийшов явний прокол і тепер розраховувати на допомогу США гаранту не доводиться. Спасіння рядового Кучми, як стверджують деякі політологи, зокрема Дмитро Корчинський – річ дуже проблематична. Схоже, що США хочуть зробити історію з Даниловичем наглядним застережливим прикладом для інших “проблемних” країн.

Не відомо, чи є такою країною Молдова, але, як повідомляє “Тероризм. Ру” під вікнами будинку, де живе тамтешній президент, стріляють ночами. Правда, у президента не влучили.

А от у Росії, яку хоч і “аршином общим нє ізмєріть”, проблеми не такі глобальні. Принаймні, революцій не назріває. Хіба що, як повідомляє “Страна.Ру”, в Москві висадили в повітря офіс напівміфічної організації “Ідущіє вмєстє”, відомої публічним спаленням книжок сучасного російського письменника Сорокіна. “Ідущіє...” звинувачують Сорокіна в порнографії, буцімто присутній у його романі “Галубоє сало”. З “голубими” все зрозуміло, а ось сало асоціюється в старшого брата звісно з ким. Так що можуть ще й звинуватити за теракт...

А нові “русскіє”, не дожидаючись великих потрясінь, заздалегідь турбуються про долю своїх чад. Як повідомляє “Експрес газета Онлайн” на промисловій виставці-ярмарку в Москві чи не найходовішим товаром були бронежилети для дітей... Як мовиться – без коментарів.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG