Доступність посилання

ТОП новини

ІНТЕРНЕТ-ЕКСТРЕМА


ІНТЕРНЕТ-ЕКСТРЕМА

Київ, 4 жовтня 2002 - Останнім часом увага вітчизняних інтерент-видань зосереджена на подіях, які без перебільшення можна назвати знаковими. Ідеться, насамперед, про акцію опозиції “Повстань, Україно!” та майбутній Усеукраїнський страйк. В цьому ж ряду – скандал з ракетною системою, в зв'язку з чим США “шиють” Леоніду Даниловичу “кольчужку”, а касандри від політики розмірковують, чи не сплетуть гаранту ще й “лапті”. До цього додалася тема посилення цензури, зкаталізована подіями в УНІАНі та листом Президенту відомого політика Миколи Томенка. Тож і справді – чи ту країну назвали Гондурасом?!

Як би там не було, пересічного українського громадянина здивувати чимось складно. А от для ситого Заходу Україна, схоже, стає камінцем в черевику. Дуже вже специфічно входить вона до європейського дому.

За повідомленням “Кореспондент.Нет”, щойно завершилася міжнародна поліцейська операція під кодовою назвою “Соняшник”. Зліквідовано кримінальну мережу з центром в Україні, яка постачала жінок до борделів європейських країн. Проблем з українцями в Європі вистачає, то ж, напевно, скоро грядуть наступні операції – скажімо, “Чорнобривець”, “Калинонька” і всілякі там “Рути-м’яти”. Хай знають.

У Заходу свої проблеми, у Сходу – свої. Зокрема, потенційна війна США з Іраком. А ще - терористи. Котрі, між іншим, звивають свої бази не лише в горах, а й у мережі. Як повідомляє “Інтернет-ТАРС”, такі собі “Бригади Ізеддіна Аль-Касема” розпочали інернет-навчання. З їхнього сайту допитливі хлопці можуть довідатися, як виготовити бомбу, пояс смертника і ще масу цікавих та корисних речей.

Салман Радуєв про все це знав. За що й одержав довічне ув'язнення. Як повідомляє “Страна.Ру”, строк мотатиме Салман в знаменитому “Бєлому лєбєдє” – тюрмі особливого режиму, куди кидали на “перековку” злодіїв “в законі”. А його сусід по камері – нацбол і письменник Едік Лімонов залишається в Лєфортовському замку, продовжуючи, як сам пише на сайті “Патріотики.Ру”, “сідєльчєскіє” традиції Достоєвського, Солженіцина і Ко. Зі зноскою на час, новий роман “Архіпелаг СОРТІР” може не забаритися.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG