Доступність посилання

ТОП новини

“Герой” записів Мельниченка – Руслан Боделан


“Герой” записів Мельниченка – Руслан Боделан

Одеса, 22 жовтня 2002 - Публікація у всесвітній павутині та на шпальтах незалежної газети “Юг” розмови між Президентом Леонідом Кучмою та міським головою Русланом Боделаном не могла не викликати бурхливої реакції з боку місцевих політиків. Думок, що нині висловлюються, досить багато, але всі вони зводяться до одного – правоохоронні органи мали б детально вивчити.

Голова обласної організації УРП “Собор” Федір Нарійчук переконаний, що “нині в Одесі відбуваються ганебні речі. Зайве підтвердження це розмова Руслана Боделан і Леоніда Кучми.

Правоохоронні органи нажаль пов'язані нині з владою, але все таки необхідно мати мужність і відкрити за відомими тепер фактами кримінальну справу, довівши її до реального кінця. Я веду мову про хабар, про ганебну, неприховану форму хабара.

Уже доведено, що плівки Мельниченка не є підробленими, а тому Генеральна прокуратура України має відреагувати на діяльність Руслана Боделана”.

Голова всеукраїнської організації “Демократична коаліція” Євген Акимович так само переконаний у тому, що розмова між Кучмою та Боделаном, оприлюднена в Інтернеті, таки мала місце.

“Ми живемо у феодальній країні найгіршого ґатунку, де Президент, це – “господар” країни.

В Одесі ніколи не було чесних виборів. Усе вирішується “згори”, а виборці чомусь нічого не варті, їхня думка нікого не цікавить.

У цивілізованій країні мер міста не є підлеглим Президенту. Якщо врахувати, що влада в Україні весь час бреше, то я як громадянин маю право слухати й іншу сторону. Тут немає прозорості.

“Демократична коаліція” вважає, що саме відсутність структур громадянського суспільства і контролю над владою – породжує такі розмови на зразок тої, що відбулася між Кучмою та Боделаном”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG