Доступність посилання

ТОП новини

Тема контрабанди української зброї залишається серед найактуальніших...


Тема контрабанди української зброї залишається серед найактуальніших...

Одеса, 24 жовтня 2002 - Особливо посилився інтерес коли стало відомо, що саме “Кольчуги” стають на перешкоді вступу України до НАТО аж до 2010 року...

До того ж 29 жовтня у Будинку трибуналу італійського міста Турин продовжиться судовий процес де мова так само йде про контрабанду української зброї. Серед інших, розглядатимуть справу Олександра Жукова, добре знаного в Одесі.

На думку народного депутата України Едуарда Гурвіца, “скандал із “Кольчугами” відсторонив Україну не лише від НАТО, але й від Європейського співтовариства в цілому. Це вкрай неприємна подія, яка показує, що керівники країни дозволили собі порушувати заборони ООН. Більше того, було в цілому проігноровано світову громадську думку, яка спрямована проти терористичного та злочинного режиму Хусейна.

Жодні грошові прибутки не могли бути виправданням для таких дій, навіть якби ці прибутки надійшли для держави Україна а не особисто для учасників цієї справи.

Нині країна відчуває, що завдано великої шкоди не особисто Президенту Кучмі, діячам з Кабінету міністрів та так званої “більшості”, а українському народу”.

За словами Едуарда Гурвіца: “публікація плівок Мельниченка, а після цього і доказ того що вони автентичні, справжні – дала можливість зрозуміти, що у незаконних діях звинувачують осіб, яким було довірено керувати державою. Тому сьогодні для нас значно важливіше відрегулювати ситуацію в країні в цілому, розглянути політичну ситуацію в Україні.

Процес у Турині так само є небезпечним для України у моральному плані. Необхідно негайно виправити існуючий стан справ”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG