Доступність посилання

ТОП новини

Новий зірковий скандал в Америці


Новий зірковий скандал в Америці

Вашингтон, 30 жовтня 2002 - В Америці розпочалася нова мильна опера, але базована вона на реальних фактах. Голівудську кінозірку Вайнону Райдер намагаються притягнути до відповідальності за крадіжку речей на 5 000 доларів. Слухання по цій справі тривають в США.

Ті, хто коли-небудь бачили Вайнону Райдер, не можуть забути надзвичайно миле обличчя з величезними карими очима. Сьогодні, дивлячись на екрани, де показують кадри, як Голівудська кінозірка краде із супермаркету Сак Фіш речі, кожен американець запитав себе – для чого людині з мільйонними прибутками викрадати з крамниці пояси, сумочки та дорогоцінності. Однак правоохоронні органи звинувачують дівчину в тому, що вона намагалася винести з крамниці в Беверлі Хілз 20 речей на суму 5 600 доларів. Актриса умисно, як стверджують охоронці крамниці, зрізала з речей магнітні бирки, щоб її не спіймали на виході.

Інцидент стався в грудні минулого року. Коли керівник охорони Кеннет Еванс уже на вулиці, біля виходу з крамниці, спіймав Вайнону Райдер, вона дуже вибачалася й стверджувала, що, викрадаючи речі з крамниці, вона робила репетицію сцени з майбутнього фільму. Тоді адвокатам кінозірки вдалося за 20 000 доларів завдатку звільнити Вайнону з під арешту. Але слідство тривало. І ось зараз розпочались спеціальні слухання з цього питання. Справу виправдання Райдер ускладнило те, що охорона крамниці надала суду відеозапис із сценою крадіжки. Також при обшуку у сумочці Райдер знайшли ножиці, які вона припасла для відрізання бирок, а також ліки без рецепта, що належать до групи наркотиків, правда, звинувачення у зберіганні наркотиків з кінозірки вже знято.

Із самого початку своєї кінокар’єри Вайнона Райдер потрапляє у різні скандали. Найбільше преса писала про її незчисленних коханців, до яких належали актори Аль Пачіно, Мет Деймон, Роберт Доуні –молодший та інші. Усі її проблеми, як пише жовта преса, від нерозділеної любові. Чоловіки, із якими їй довелося спілкуватись, були п’яницями або наркоманами. ЇЇ останній коханець був хворий на аутизм.

Вайнона і сама проходила лікування від депресії та клептоманії. На сьогодні найцікавішим є те, чи вдасться правоохоронцям засудити Вайнону Райдер, адже серед присяжних у суді є найвідоміші в Голівуді люди, серед них колишній керівник студії Соні Пікчерс, який зняв фільм за участю актриси. Якщо Вайнону визнають винною, їй загрожує три роки ув’язнення. Вирок, за попередніми даними, суд має винести через тиждень.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG