Доступність посилання

ТОП новини

Хто стане наступним президентом Чеської Республіки? Ставки на президента сьогодні приймають популярні у чехів тоталізатори


Хто стане наступним президентом Чеської Республіки? Ставки на президента сьогодні приймають популярні у чехів тоталізатори

Прага, 6 листопада 2002 - Тоталізатор – слово французьке і означає – підсумовувати. Тоталізатор – це гра на гроші, наприклад, на перегонах, чи гра на підсумки в якихось змаганнях, наприклад, на футбольних чемпіонатах. Тоталізатор у чехів дуже популярний. Чехи взагалі люблять все достеменно вивчати й аналізувати, наприклад, громадську думку, якість товарів чи ставлення до політиків. Через те, мабуть, агентства з вивчення суспільних настроїв на чеських теренах мають завжди багато роботи.

А сьогодні до певної міри камертоном прихильності чехів до політиків може служити тоталізатор. Востаннє чехи робили ставки влітку цього року, коли обирався новий парламент. Зараз, напередодні виборів президента, знову значно підвищилась їхня активність, вони почали робити ставки на президента. Букмакерські агентства задоволення не приховують. Так само, як і того, що вже мають певні висновки. Наприклад, найчастіше ставлять чехи на Отакара Мотейла - 70-літнього юриста і позапартійного політика, відомого борця за права людини. Далі чехи ставлять на Вацлава Клауса – відомого політика, голову правої Громадянсько-демократичної партії і колишнього прем’єра Мілоша Земана.

Сьогодні в списку претендентів на посаду чеського президента стоїть 11 імен, серед яких, наприклад, ректор Карлового університету і маловідомий політик, зате власник однієї з найбільших адвокатських канцелярій на чеських теренах Мірослав Кржіженецкі, якого до речі, висунула чеська компартія. Та букмакерські агентства, щоб діяти певно, своїм клієнтам пропонують на вибір тільки сім кандидатів.

Словом, поспішайте робити ставки. Якщо ви поставите сьогодні, скажімо, одну тисячу чеських крон - це понад 30 доларів США, на Отакара Мотейла, і цей кандидат стане президентом Чеської Республіки, то ваш прибуток становитиме половину вкладеної суми. На Клауса ставка вища – понад 100 американських доларів. Досвідчені гравці стверджують, що і ставкою на президента можна розбагатіти.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG