Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Шишкін: “Дії одеської влади і далі є не в правовому полі”


Віктор Шишкін: “Дії одеської влади і далі є не в правовому полі”

Одеса, 20 листопада 2002 - Чимало мешканців Одеси, будинки яких входять до Київського виборчого округу міста, із вдячністю згадують восьмирічну роботу Віктора Шишкіна, як народного депутата України. Він допоміг багатьом.

На думку регіональної опозиції, до парламенту 2002 року Віктору Шишкіну завадила лише нерівна виборча боротьба, фальсифікації...

Не забуває про Одесу Віктор Шишкін і сьогодні.

Ігор Столяров: Переконаний, що багатьом було б цікаво дізнатися чим Ви сьогодні займаєтесь? Чи не залишили політику?

Віктор Шишкін: Я і далі активно займаюсь політикою у якості члена Головного Проводу Української республіканської партії “Собор”.

Допомагаю я і фракції Блоку Юлії Тимошенко у вирішенні багатьох юридичних питань.

На це спрямоване сьогодні моє політичне життя.

Я так само залишаюсь членом Вищої Ради юстиції. Тут не можу не сказати, що з боку адміністрації Президента та Сергія Ківалова робиться все для того щоби усунути мене з цієї установи.

Ігор Столяров: Чи маєте намір ще раз спробувати вибороти мандат народного депутата України, можливо в Одесі?

Віктор Шишкін: Я займаються політикою заради того щоби позбавити Україну нинішнього антидержавного режиму. Є різні форми боротьби, в тому числі робота у Вищій Раді юстиції. Можливе повернення на роботу суддею, де я міг би захищати права громадян. Але, влада цього не бажає.

Порушується стаття 20 Закону “Про статус народного депутата України”, яка гарантує мені можливість повернення до тієї діяльності яку я перервав у зв’язку з обранням до парламенту. А я був на посаді заступника голови обласного суду.

Влада відчуває мій спротив і не розглядається рекомендація пов’язана з поверненням до судової гілки влади.

Якби виникла можливість балотуватися у привабливому для мене виборчому окрузі – я б цим скористався. Буду намагатися пов’язати свою майбутню політичну діяльність з одним із одеських округів.

Саме Одесі необхідні принципові народні депутати, які б чинили спротив діям міської влади, які, на мою думку, залишаються у не правовому полі, як це було і раніше.

Скористався я б і участю у партійному списку, якби з’явилася така можливість.

Ігор Столяров: Але, про одеських виборців не забули б?

Віктор Шишкін:

Навіть депутати обрані за партійними списками мають внутрішньо фракційний розподіл. Вони тримають на контролі певні регіони.

В УРП “Собор” я тримаю на контролі діяльність Кіровоградської та Одеської обласних організацій. Як бачите, але Одеса залишається об’єктом моєї уваги.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG