Доступність посилання

ТОП новини

70 років вшанування жертв голоду в Україні. В Одесі влада комуністична, а тому жертв голоду не вшанувала


70 років вшанування жертв голоду в Україні. В Одесі влада комуністична, а тому жертв голоду не вшанувала

Одеса, 22 листопада 2002 - Колишній перший секретар обкому КПУ Руслан Боделан не змінює своїм вельми не патріотичним звичкам.

У причорноморському місті мерія на чолі з екс-комуністом Русланом Боделаном та обласна влада на чолі з екс-активістом комсомолу Сергієм Гриневецьким зробили вигляд, що голоду в Україні ініційованого Москвою не було.

Виявляється, щ нинішнім українцям доведеться задовольнитися лише словами шани від американського Президента Джорджа Буша, який про цю сумну річницю не забуває.

В Одесі свідки голоду зібрались у приміщенні Асоціації жертв політичних репресій. Саме тут нині існує і музей, де зібрано чимало матеріалів про злочини комуністичного режиму в Україні, і, зокрема, в Одесі.

Музей розміщено у підвальному приміщенні Асоціації. За час свого існування працівники музею так і не побачили нинішніх керівників Одеси та області.

Був тут хіба що екс-мер Одеси Едуард Гурвіц. Його батько так само став жертвою комуністичних репресій.

Едуард Гурвіц вважає річницю голодомору в Україні однією з “найжахливіших в історії країни, коли радянський режим знищував голодом мільйони селян.

Це був сталінський режим. І здавалося б, що нова демократична Україна має пам’ятати це завжди, щоби не допустити повторення голоду. Але, її нинішні керівники за своєю суттю є продовжувачами комуністичного режиму.

Всі біди України полягають в тому, що при владі залишаються колишні комуністи. Це протиріччя заважає нормальному розвитку держави.

Нинішні комуністичні керівники прагнуть забути історію України. Вони прагнуть керувати державою як правили у ті жахливі роки.

Цих людей необхідно усунути від влади. Країні вкрай необхідні ті хто б працював для України, на користь її народу”.

У Миколаєві влада поводить себе подібним чином.

Тут крайова організація НРУ 23 листопада проведе мітинг скорботи у Кургану пам’яті жертвам голодомору.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG