Доступність посилання

ТОП новини

Чи буде в Одесі боделан-гейт? Частина третя


Чи буде в Одесі боделан-гейт? Частина третя

Одеса, 4 грудня 2002 - Заступник Голови Одеської обласної організації УРП “Собор” Юрій Чорний прочитав сумновідому розшифровку розмови між Леонідом Кучмою та Одеським міським головою Русланом Боделаном на шпальтах полтавського “Інформаційного бюлетеня”.

Це зайвий раз підтверджує, що вищезгадана розмова набула розмірів всеукраїнського скандалу.

Дивно, що не чути реакції на це хіба що від чиновників мерії Одеси. Схоже найкраще для них нині мовчати...

Отож, розмова Леоніда Кучми та Руслана Боделана, з плівок майора Миколи Мельниченка, на думку заступника голови Одеської обласної організації УРП “Собор” Юрія Чорного “нічого нового і дивного не принесла.

Ми знаємо ще з часів, коли товариш Боделан був першим секретарем обкому КПУ, що будь який голова колгоспу їдучи до Одеси віз з собою данину обласному комітету КПРС – КПУ. Теж триває і нині, але вже робить це Руслан Боделан у якості міського голови. Лише “подаруночки” ці стали більш вишуканими ніж сало чи крупи...

Комуноїдна традиція триває і їхні звички є незмінними.

З іншого боку, це зайвий раз підтверджує думку про те, що в Україні склався кримінальний, злочинний, антинародний владний режим.

В Одесі ми всі добре пам’ятаємо переворот вчинений руками Білоблоцького – посланця Леоніда Кучми в Одеси, коли мера міста Едуарда Гурвіца незаконно прибрали від влади і посадили на його місце Руслана Боделана. За це слід платити. Як платити і за рішення Кіровоградського обласного суду”.

Не вірить Юрій Чорний і у те, що правоохоронні органи вивчатимуть вельми цікаві факти з розмов Руслана Боделана з Леонідом Кучмою.

“Судової незалежної гілки влади в Одесі немає. Правоохоронні органи є під повним контролем влади...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG