Доступність посилання

ТОП новини

Справа Андрія Юсова є сфабрикованою правоохоронцями Одеси


Справа Андрія Юсова є сфабрикованою правоохоронцями Одеси

Одеса, 12 грудня 2002 - У цьому переконані багато з опозиційних політиків, які відомі своєю активною діяльністю у причорноморському місті.

Дивно, але запросивши голову організації “Українське братство” Андрія Юсова на допит слідчий Жовтневого райвідділу міліції пішов на обід...

Отож, зустрічі не відбулося...

Помічник народного депутата України від блоку “Наша Україна” Едуарда Гурвіца – журналіст Едуард Щеглов переконаний, що “і у звичайному житті ігнорування заздалегідь запланованої зустрічі свідчить про неповагу до людини. Що ж можна сказати про ситуацію коли на офіційну зустріч, не пояснивши причин і не вибачившись, не приходить працівник міліції? У цьому випадку неповага до людини та загальноприйнятим нормам поведінки можна прирівняти до неповаги до Закону і Конституції.

Але, було б зайвим очікувати, що керівники слідчого Жовтневого райвідділу Одеси дадуть подібну оцінку поведінці підлеглого. Скоріше навпаки. Впевненість у безкарність слідчий відчуває лише виконуючи вказівки керівництва, яке одержало їх від ще вищих мужів. Адже, не є таємницею, що так звані “правоохоронні органи”

В Україні досить давно охороняють не право а владу. Ту владу, яка сьогодні прагне зберегти себе будь якою ціною, навіть ціною призначення на посаду прем’єр-міністра двічі судимого донецького губернатора.

Тепер нас переконують у тому, що від часу судимості позиція пана Януковича радикально змінилася. Але, ми знаємо про значні порушення на Донеччині виборчого законодавства на минулих виборах 2002 року...

Призначення Януковича і повернення у велику політику, маніпулятора фальсифікованою статистикою, екс-Міністра внутрішніх справ України Юрія Кравченка стали сигналом для наступу на опозицію.

Фрагментом цього наступу і є так звана карна справа проти студента Андрія Юсова.

Смак криміналу в офіційній українській політиці відчувається все гостріше...”

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG