Доступність посилання

ТОП новини

Едуард Гурвіц: “Те, що сьогодні відбувалося у парламенті з боку опозиції було прагненням захистити національні інтереси України”


Едуард Гурвіц: “Те, що сьогодні відбувалося у парламенті з боку опозиції було прагненням захистити національні інтереси України”

Одеса, 12 грудня 2002 - “Якщо Україну довелося захищати кулачною бійкою то провина на це лягає на владі, а не на опозиції” – переконаний народний депутат України від фракції “Наша Україна”.

Едуард Гурвіц далі продовжив: “Я вважаю, що пропозиція Президента про звільнення Голови Національного банку пана Стельмаха суперечить Конституції і Закону, є лише три варіанти зняття – це його хвороба, смерть і його особисте прохання.

Головне те, що пан Стельмах є висококласним професіоналом і багато років стабільність банківської системи країни забезпечується саме його зусиллями, роботою його команди.

Спроба заміни Стельмаха на іншу людину може бути шкідливою для банківської системи, колихнути гривню.

Мені здається, що заява про необхідність відставки Стельмаха пов’язана з бажанням відкрити дорогу до легких грошей. Одержавши легкі гроші уряд спровокує інфляцію та девальвацію гривні, буде величезною шкодою для України.

Найкращим рішенням для парламенту був би вибір на користь Голови Національного банку України саме Стельмаха”.

Едуард Гурвіц впевнений, що поведінка пропрезидентських фракцій викликана вказівкою з Банкової “негайно замінити Стельмаха”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

ФОТО ТА ВІДЕО

XS
SM
MD
LG