Доступність посилання

ТОП новини

Опозиція готує для Руслана Боделана “подарунок” у новому 2003 році...


Опозиція готує для Руслана Боделана “подарунок” у новому 2003 році...

Одеса, 27 грудня 2002 - Про це стало відомо на прес-конференції для журналістів, яка була проведена у обласному штабі партії “Батьківщина”.

Активісти цієї партії беруть участь у всіх акціях опозиційних сил, особливо, які спрямовані на протест проти нещодавнього підвищення цін в Одесі.

“Нам не слід зупинятися на тих акціях, які ми провели.

Ми вважаємо, що триває геноцид проти мешканців міста. Панує безправ’я.

Рішенням про підвищення цін влада засвідчила повну безгосподарність, невміння управляти в розуміти народ у його бідах та потребах. Це ще раз доводить, що цю міську владу практично не обирав. Ці владні чиновники були призначені” – зазначив під час виступу на прес-конференції Голова міської організації партії “Батьківщина” Жанна Болянська.

Вона продовжила: “До питання підвищення цін ми ще повернемося і продовжимо акції протесту. 17 січня в Одесі зберуться всі небайдужі, які від Соборної площі, через центральну вулицю міста Дерибасівську, до міськвиконкому – пройдуть маршем протесту. Ми ще раз будемо говорити мешканцям міста, що ніхто за нас не вирішить існуючих проблем”.

Жанна Болянська вважає, що “міська влада не розуміє наслідків, які чекатимуть одеситів після підвищення цін.

Дивно, що Руслан Боделан намагається вирішити проблеми комунального господарства за рахунок мешканців міста, серед яких багато нужденних. Тим часом, Він навіть не згадує нині про свої обіцянки щодо реконструкції водоканалу партнерами з Франції”.

Партія “Батьківщина” висловила готовність, у разі продовження мовчання з боку мерії, підтримати пропозицію кількох політичних партій та громадських організацій щодо ініціювання референдуму для дострокового припинення повноважень міського голови та депутатів міської Ради.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG