Доступність посилання

ТОП новини

“Погоду” у друкованих ЗМІ Мелітополя визначає приватний підприємець


“Погоду” у друкованих ЗМІ Мелітополя визначає приватний підприємець

Запоріжжя, 28 січня 2003 – “Погоду” у друкованих ЗМІ Мелітополя наразі визначає приватний підприємець. Адже новий міський голова райцентру Василь Єфименко передав офсетний станок комунальної типографії в оренду газеті, що належить Мелітопольській міськраді. Газета – у свою чергу –бізнесменові, першим кроком якого на шляху розвитку власної справи стало значне підвищення цін на друковані послуги.

Через підвищення цін на послуги міської типографії Мелітополя від її послуг відмовились майже усі місцеві друковані ЗМІ. У тому числі – й одна з найстаріших у Запорізькому регіоні газета “Новий день”.

Натомість мелітопольський мер пан Єфименко створив довкола районних ЗМІ атмосферу чиновницької нетерпимості. Журналісти газет відтепер виборюють право на одержання інформації від муніципалітету оманливим шляхом. Адже у разі прямих контактів із представниками місцевих мас-медія чиновники районного масштабу ризикують дістати неприємностей від керівництва мелітопольської мерії.

Захищати права містечкових журналістів узялися колеги з місцевої ТРК “МТВ-плюс”, котрі мали досить дружні стосунки з попередником Василя Єфименка. Однак відтепер і вони потрапили до “чорного списку” мелітопольського керівництва. Насамперед за те, що вимагають від мера “забезпечити у Мелітополі безумовне дотримання конституційних прав і свобод.” У тому числі – і свободи висловлювати різні погляди на події, проблеми тощо.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG