Доступність посилання

ТОП новини

Чи збивала Україна російський ТУ-154?


Ігор Столяров Чи збивала Україна російський ТУ-154?

Голова групи „Україна – Ізраїль” в українському парламенті Едуард Гурвіц негативно поставився до заяви адвокатів уряду України з приводу того, що українська ракета не збивала російського літака ТУ- 154. Тоді загинуло чимало громадян Ізраїля.

За словами Едуарда Гурвіца, „адвокати роблять ці заяви під впливом відповідача”.

До тієї ганьби, яку перенесла Україна у дні, коли стало відомо, що літак був збитий саме її ракетою, і коли Президент, Міністр оборони намагались ганебно збрехати замість того, щоб висловити співчуття родинам загиблих і визнати помилку, додалася нова.

Часи, коли Міністр оборони України брехав парламенту, поводив себе ганебно, знову повертаються в суді.

У країні, де триває розкрадання, вивезення десятків мільярдів доларів, продаж важливих об’єктів за копійки , нині прагнуть уникнути відповідальності і не заплатити зовсім невеликі гроші нещасним людям, які втратили рідних. Це накликає на Україну все більшу і більшу ганьбу, а її керівництво не буде викликати довіри у будь-кого.

Голова парламентської групи „Україна- Ізраїль” Едуард Гурвіц переконаний, що „адвокати Кабінету міністрів України є тупою зброєю в руках тих ,хто намагається уникнути вже хоча б матеріальної відповідальності у цій складній справі”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG