Доступність посилання

ТОП новини

В Українi затверджено порядок проведення парадiв i показiв озброєння та вiйськової технiки, спрямований на гарантування безпеки цивiльного населення: виконувати польоти над глядачами категорично заборонено


-- no author -- Порядок пiдготовки i проведення за участю особового складу з використанням озброєння i вiйськової технiки ЗСУ потенцiйно небезпечних заходiв у присутностi цивiльного населення

Порядок пiдготовки i проведення за участю особового складу з використанням озброєння i вiйськової технiки ЗСУ потенцiйно небезпечних заходiв у присутностi цивiльного населення затверджений вiдповiдною постановою Кабiнету мiнiстрiв України вiд 26 березня. Його дiя поширюється на всi вiйськовi формування.

У документi визначено, що заходи, для участi яких можуть залучатися вiйськовики i озброєння, можуть мати мiжнародний, державний i регiональний характер i проводитися у виглядi парадiв вiйськ i показiв озброєння та вiйськової технiки.

Проведення розважальних заходiв iз залученням воєнiзованих формувань, а також з використанням авiацiйної та iншої бойової технiки i озброєння заборонено.
XS
SM
MD
LG