Доступність посилання

ТОП новини

Перший заступник голови Верховної Ради Геннадiй Васильєв вважає кандидатуру Михайла Чечетова найбiльш прийнятною на посаду голови Фонду держмайна


-- no author -- Таку думку вiн висловив на сьогоднішній прес-конференцiї. За словами Васильєва, цього тижня Михайло Чечетов проводитиме зустрiчi з фракцiями, як з парламентської бiльшостi, так i з опозицiйними

Таку думку вiн висловив на сьогоднішній прес-конференцiї. За словами Васильєва, цього тижня Михайло Чечетов проводитиме зустрiчi з фракцiями, як з парламентської бiльшостi, так i з опозицiйними.

Говорячи про кандидатуру Михайла Чечетова, Геннадій Васильєв наголосив, що вiн є "незаангажованим хорошим фахiвцем, дуже зваженою людиною i дуже добре знає свою справу". Васильєв закликав не пов''язувати кандидатуру Михайла Чечетова з регiональною полiтикою.

Водночас, перший вiце-спiкер наголосив, що йому не вiдомо про позицiю групи "Демократичнi iнiцiативи", яка заявляла про можливий вихiд з бiльшостi у разі, якщо кандидатура глави Фонду держмайна не буде узгоджена з групою.
XS
SM
MD
LG