Доступність посилання

ТОП новини

Голова Фонду державного майна Олександр Бондар, відставку якого не підтримала Верховна Рада, просить ухвалити консолідоване рішення про його перебування на цій посаді


-- no author -- Голова Фонду державного майна Олександр Бондар, відставку якого не підтримала Верховна Рада, просить Президента Леоніда Кучму, прем''єр-міністра Віктора Януковича і парламентська більшість ухвалити консолідоване рішення про його перебування на цій посаді

Голова Фонду державного майна Олександр Бондар, відставку якого не підтримала Верховна Рада, просить Президента Леоніда Кучму, прем''єр-міністра Віктора Януковича і парламентська більшість ухвалити консолідоване рішення про його перебування на цій посаді.

Про це Олександр Бондар заявив журналістам у парламенті.

"Поки що я готовий підкоритися рішенню Верховної Ради, — сказав він. — Однак я не можу працювати повноцінно, оскільки недовіра Кабміну до мене залишається".

Водночас, Олександр Бондар заявив, що готовий підкоритися будь-якій вказівці Кучми, зазначивши, що саме за главою держави залишається останнє слово в даній ситуації.
XS
SM
MD
LG