Доступність посилання

ТОП новини

Війська союзників завдали нових артилерійських і ракетних ударів по Багдаду. В деяких районах міста відключена електрика


-- no author -- За словами представників американського командування, війська перебувають уже за 10 кілометрів від південних околиць іракської столиці і наближаються до багдадського аеропорту

За словами представників американського командування, війська перебувають уже за 10 кілометрів від південних околиць іракської столиці і наближаються до багдадського аеропорту. Іракські власті спростовують цю інформацію.

Сьогодні ж американські спецпідрозділи захопили низку документів в одному з палаців Саддама Гусейна, здійснили рейд в околицях Тикріта – рідного міста іракського лідера, а також на півночі країни в районах проживання курдів.

На півдні Іраку тривають бої за Ен-Наджаф і Басру. Союзники стискають кільце навколо Насірії і просуваються до стратегічних мостів через Євфрат.

Командування США веде розслідування обставин загибелі одного військового внаслідок помилкового бомбардування. Ще кілька солдатів – поранені і зникли безвісти.
XS
SM
MD
LG