Доступність посилання

ТОП новини

10-14 квітня у США делегація України візьме участь у весняних піврічних зборах Міжнародного валютного фонду і Світового банку


-- no author -- Про це йшлося під час зустрічі першого віце-прем’єра Миколи Азарова з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні Карлосом Паскуалем

Про це йшлося під час зустрічі першого віце-прем’єра Миколи Азарова з Надзвичайним і Повноважним послом США в Україні Карлосом Паскуалем. Зустріч відбулася на прохання американської сторони.

Як повідомили у службі першого віце-прем’єра, на зустрічі обговорювали програму перебування у США української делегації на чолі з Азаровим, який є керівником від України у Світовому банку.

Також перший віце-прем’єр України запевнив посла, що уряд не ухвалював ніяких рішень, які б обмежували експорт зерна, і не буде застосовувати анти-ринкових механізмів впливу на зерновий ринок.

Крім того, під час зустрічі Микола Азаров поінформував дипломата про активну розробку законопроектів, ухвалення яких потрібне для успішного просування переговорів про доступ на ринки товарів і послуг.
XS
SM
MD
LG