Доступність посилання

ТОП новини

Іракське телебачення сьогодні показало виступ президента Іраку Саддама Гусейна


-- no author -- Він, зокрема, напучував своїх прихильників на перемогу: «Улюбленці Господа, люди Багдада, народ Іраку – з поміччю Аллаха ви переможете, а вони, волею Аллаха, будуть розбиті й прокляті».

Він, зокрема, напучував своїх прихильників на перемогу: «Улюбленці Господа, люди Багдада, народ Іраку – з поміччю Аллаха ви переможете, а вони, волею Аллаха, будуть розбиті й прокляті».

Іракський лідер згадав про збитий 24 березня гелікоптер союзників. Раніше існували припущення, що Гусейн загинув під час перших бомбувань Багдада 20 березня.

Телебачення Іраку і раніше транслювало виступи Гусейна, однак не було зрозуміло, коли саме вони були записані.

Сьогодні ж був також показаний відеозапис появи іракського лідера на вулицях Багдада – де і коли це відбувалося, не відомо.

На сьогоднішній телевізійний виступ Гусейна відреагували політики і військові коаліції. Речник Центрального командування США в Катарі капітан Військово-морських сил Франк Торп: «Іракський народ не дивиться телебачення. Зараз ні в Багдаді, ні в країні немає можливості вести передачі. Ці відеозаписи бачать тільки ті, хто дивиться сателітне телебачення…».
XS
SM
MD
LG