Доступність посилання

ТОП новини

Генеральна прокуратура України визнала необгрунтованим рішення Апеляційного суду Київської області про закриття кримінальних справ щодо Юлії та Олександра Тимошенків


-- no author -- Про це повідомила сьогодні прес-служба прокуратури з посиланням на заступника Генпрокурора Віктора Кудрявцева.

Про це повідомила сьогодні прес-служба прокуратури з посиланням на заступника Генпрокурора Віктора Кудрявцева. Генеральна прокуратура України має намір оскаржити у Верховному суді одночасно два судових рішення щодо справи Тимошенків. Одне з них Києво-Святошинського райсуду Київської області від квітня минулого року і друге від обласного Апеляційного суду від 9 квітня цього року. Заступник Генпрокурора Кудрявцев назвав ці рішення “такими, що суперечать законодавству”.

Згадані суди визнали незаконним порушення Генпрокуратурою 2001року карних справ щодо лідера блоку Юлії Тимошенко і її чоловіка, яких обвинувачують у контрабанді газу і валюти, розкраданні майна в особливо великих розмірах і дачі хабара колишньому прем’єр-міністру Павлові Лазаренку.
XS
SM
MD
LG