Доступність посилання

ТОП новини

Генеральний секретар ООН Кофі Аннан стурбований можливістю дестабілізації ситуації на Близькому Сході у зв’язку зі звинуваченнями США на адресу Сирії


-- no author -- Державний секретар США Колін Пауелл заявив учора, що Сполучені Штати вживатимуть дипломатичних, економічних та інших заходів стосовно Сирії, яка переховує лідерів поваленого іракського режиму, розробляє зброю масового знищення і підтримує тероризм.

Державний секретар США Колін Пауелл заявив учора, що Сполучені Штати вживатимуть дипломатичних, економічних та інших заходів стосовно Сирії, яка переховує лідерів поваленого іракського режиму, розробляє зброю масового знищення і підтримує тероризм.

Міністр оборони США Доналд Рамсфелд повідомив, що у Сирії упродовж останніх півтора року проводились випробування хімічної зброї.

Британський міністр закордонних справ Джек Стро, виступаючи у Кувейті, наголосив, що воєнна операція проти Сирії не стоїть на порядку денному. Вашингтон і Лондон хотіли б отримати від Дамаска відповідь на деякі запитання.
XS
SM
MD
LG