Доступність посилання

ТОП новини

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин не підтримує ідею запровадження двопалатного парламенту, яку запропонував Президент Леонід Кучма у рамках проведення політичної реформи держави


-- no author -- Про це спікер парламенту заявив сьогодні у Луганську, перебуваючи там з робочою поїздкою. На зустрічі зі студентами та викладачами місцевого медичного університету Володимир Литвин, аналізуючи проект політичної реформи, зауважив, що Україна – унітарна держава.

Про це спікер парламенту заявив сьогодні у Луганську, перебуваючи там з робочою поїздкою. На зустрічі зі студентами та викладачами місцевого медичного університету Володимир Литвин, аналізуючи проект політичної реформи, зауважив, що Україна – унітарна держава. В ній ніколи не було традицій двопалатного парламенту, а тому, як він вважає, краще навчитись ефективно використовувати нинішню Верховну Раду.

Керівництво Луганської області запросило Володимира Литвина, щоб звітувати про виконання соціальних угод, які були укладені між блоком За «ЄдУ» і виборцями під час минулих парламентських виборів.
XS
SM
MD
LG