Доступність посилання

ТОП новини

Лідер Соціалістичної партії України Олександр Мороз вважає, що після ухвалення Верховною Радою програми діяльності Кабінету Міністрів відбудеться загострення відносин між політичними силами, які підтримують чинну владу


-- no author -- При цьому він уточнив, що загострення пов''язане, насамперед з тим, що затвердження програми уряду робить прем''єр-міністра Віктора Януковича основним кандидатом у президенти в 2004-му році від влади, повідомляють «Українські новини».

При цьому він уточнив, що загострення пов''язане, насамперед з тим, що затвердження програми уряду робить прем''єр-міністра Віктора Януковича основним кандидатом у президенти в 2004-му році від влади, повідомляють «Українські новини».

Мороз знову підтвердив, що напередодні голосування парламентом програми Кабміну Віктор Янукович обіцяв підтримати закон про вибори парламенту на пропорційній основі. Олександр Мороз додав, що є стенограма відповідної зустрічі з Януковичем.

Разом з тим лідер СПУ зазначив, що зрив домовленості з боку прем''єра - це урок опозиції, яка в разі пошуку компромісу думатиме насамперед про виконання компромісних рішень, узятих протилежною стороною.
XS
SM
MD
LG