Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні у Києві міністр закордонних справ України Анатолій Зленко зустрівся з керівниками секретаріатів Центрально-європейської ініціативи і Чорноморського економічного співробітництва – Гаральдом Крайдом і Валерієм Чечілашвілі


-- no author -- Як повідомив на брифінгу речник МЗС Маркіян Лубківський, учасники зустрічі обговорили питання регіональної та європейської безпеки, поглиблення політичного та економічного співробітництва між різними регіонами Європи.

Як повідомив на брифінгу речник МЗС Маркіян Лубківський, учасники зустрічі обговорили питання регіональної та європейської безпеки, поглиблення політичного та економічного співробітництва між різними регіонами Європи.

Міністр Зленко підкреслив, що співпраця з державами – учасницями Центрально-європейської ініціативи набуває особливої ваги для України на шляху її інтеграції до євро-атлантичних структур.

Гаральд Крайд і Валерій Чечілашвілі сьогодні після обіду візьмуть участь як спостерігачі у нараді національних координаторів міждержавного об”єднання ГУУАМ.
XS
SM
MD
LG