Доступність посилання

ТОП новини

Виконувачка обов’язкiв президента Сербiї Наташа Мичич скасувала надзвичайний стан, який запровадили 12 березня, пiсля вбивства прем’єр-мiнiстра Зорана Джинджича


-- no author -- У зверненнi до громадян на телебаченню панi Мичич сказала, що надзвичайнi заходи проти органiзованої злочинностi дали результати: заарештовані не тiльки вбивці голови уряду, але й двi тисячi злочинцiв, якi були складовою частиною режиму Слободана Милошевича.

У зверненнi до громадян на телебаченні панi Мичич сказала, що надзвичайнi заходи проти органiзованої злочинностi дали результати: заарештовані не тiльки вбивці голови уряду, але й двi тисячi злочинцiв, якi були складовою частиною режиму Слободана Милошевича.

Наташа Мичич висловила подяку громадянам, полiцiї, армiї й засобам масової iнформацiї та закликала їх завершити розпочату роботу на розбудовi демократичної Сербiї. У зверненнi до громадян виконувачка обов’язкiв президента Сербiї запевнила, що Сербiя перемогла злочинцiв, якi керували країною упродовж минулого десятилiття.
XS
SM
MD
LG