Доступність посилання

ТОП новини

У листопадi в Українi планується провести зустрiч глав МЗС України та країн-кандидатів на вступ до Європейського Союзу, заявив мiнiстр закордонних справ України Анатолiй Зленко


-- no author -- В iнтерв''ю журналiстам у Празi А. Зленко сьогодні висловив сподiвання, що проведення цiєї зустрiчi "сприятиме оптимальному розв''язанню таких питань", як пiдготовка двосторонньої угоди Україна - ЄС про прийом і передачу осіб, а також питання про змiну вiзових шенгенських кордонiв.

В iнтерв''ю журналiстам у Празi А. Зленко сьогодні висловив сподiвання, що проведення цiєї зустрiчi "сприятиме оптимальному розв''язанню таких питань", як пiдготовка двосторонньої угоди Україна - ЄС про прийом і передачу осіб, а також питання про змiну вiзових шенгенських кордонiв.

"Для нас життєво важливо, щоб новi кордони Євросоюзу не стали новою лiнiєю роздiлу мiж Україною та iншою Європою", - зазначив український мiнiстр, наголосивши, що "для цього потрiбна добра воля обох сторiн, i Україна її має". "Присутнiсть у ЄС таких країн ,як Чехiя, дає нам надiю, що добру волю виявить i Євросоюз", - додав вiн.
XS
SM
MD
LG