Доступність посилання

ТОП новини

Мiнiстр оборони України Володимир Шкiдченко в Севастополi представив в. о. головнокомандувача Вiйськово-Морських Сил України вiце-адмiрала Вячеслава Сичова


-- no author -- Як повiдомлялося, в п''ятницю Президент України Леонiд Кучма за результатами вiдвiдування вiйськових об''єктiв у Криму звiльнив головнокомандувача Вiйськово-Морських Сил Михайла Єжеля.

Як повiдомлялося, в п''ятницю Президент України Леонiд Кучма за результатами вiдвiдування вiйськових об''єктiв у Криму звiльнив головнокомандувача Вiйськово-Морських Сил Михайла Єжеля. Леонід Кучма скритикував ситуацiю, що склалася у вiйськових частинах, зазначивши, що велика частина державного майна на цих об''єктах розграбована, а люди живуть у жахливих умовах.

Крiм того, Президент доручив Генеральнiй прокуратурi й Радi нацiональної безпеки i оборони України перевiрити факти цiльового використання державних коштiв, вiйськового майна, нерухомостi i земельних дiлянок, вiдведених для потреб ВМС, що дислокуються на територiї Криму.

РНБО також доручено пiдготувати для розгляду питання про проведення вибiркової перевiрки на боєготовнiсть i можливiсть виконувати завдання за призначенням розташованих у Криму вiйськових частин i пiдроздiлiв Збройних Сил України, звернувши при цьому особливу увагу на з''єднання i вiйськовi частини Військово-Морських Сил.
XS
SM
MD
LG