Доступність посилання

ТОП новини

Уряд України має намiр вживати суворих i рiшучих заходiв для наведення порядку у сферi виробництва тютюнових i алкогольних виробiв


-- no author -- Про це сьогодні на прес-конференцiї в Кiровоградi заявив прем''єр-мiнiстр Вiктор Янукович, коментуючи нещодавню критику Президента України з цього питання.

Про це сьогодні на прес-конференцiї в Кiровоградi заявив прем''єр-мiнiстр Вiктор Янукович, коментуючи нещодавню критику Президента України з цього питання.

"На критику треба вiдповiдати дiями, i ми будемо вживати суворіших заходiв для наведення порядку в цьому секторi економiки", - сказав вiн, наголосивши, що цей сектор економiки є дуже важливим, i держава повинна його контролювати.

Віктор Янукович нагадав, що ще з часiв царської Росiї виробництво алкоголю було державною монополiєю. "Якщо держава його не контролює, або контролює не належним чином, грошi до скарбницi не надходять", - зазначив вiн.

Як повiдомляли українські агенції, кiлька днiв тому Леонiд Кучма своїм указом затвердив рiшення Ради нацiональної безпеки i оборони вiд 24 квiтня 2003 року "Про реалiзацiю заходiв щодо регулювання обiгу спирту, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв в Українi". Глава держави визнав незадовiльною роботу уряду з забезпечення виконання актiв Президента про посилення держконтролю за виробництвом i оборотом спирту, алкогольних напоїв i тютюнових виробiв.
XS
SM
MD
LG