Доступність посилання

ТОП новини

Голова державного комiтету України з питань телебачення i радiомовлення Iван Чиж цілком подiляє занепокоєння мiжнародної органiзацiї "Репортери без кордонiв" щодо розслiдування з боку США загибелi в Iраку українського журналiста Тараса Процюка


-- no author -- Сьогодні пiд час "гарячої телефонної лiнiї" в Кабiнетi мiнiстрiв Iван Чиж висловив упевненiсть, що українська журналiстика, отримавши такий болючий урок, повинна вимагати об''єктивного, повного i оперативного розслiдування трагедiї.

Сьогодні пiд час "гарячої телефонної лiнiї" в Кабiнетi мiнiстрiв Iван Чиж висловив упевненiсть, що українська журналiстика, отримавши такий болючий урок, повинна вимагати об''єктивного, повного i оперативного розслiдування трагедiї.

Голова Держкомтелерадiо також зазначив, що "всi сторони, у тому числi i американська, визнали, що загибель українського журналiста стала наслiдком обстрiлу готелю "Палестина" американським танком". Він висловив сподівання, що "розслiдування буде проведене об''єктивно, тому що це, насамперед, необхiдно американськiй сторонi". "Ми розумiємо, що на вiйнi, як на вiйнi, але просто так вiдмахнутися i зробити вигляд, що нiчого не трапилося, не можна", - заявив голова Держкомтелерадiо.

На думку Iвана Чижа, - "журналiстська громадськiсть вказує на проблему зi свободою слова у самих Сполучених Штатах, в країнах Захiдної Європи".
XS
SM
MD
LG