Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Володимир Путін прибув у Крим для зустрічі з Президентом Леонідом Кучмою


-- no author -- Як повідомляє агентство “Українські новини”, очікується, що Путін та Кучма обговорять українсько-російську співпрацю, а також взаємодію двох країн у рамках регіональних і міжнародних організацій.

Як повідомляє агентство “Українські новини”, очікується, що Путін та Кучма обговорять українсько-російську співпрацю, а також взаємодію двох країн у рамках регіональних і міжнародних організацій. Зокрема, обидва президенти обговорять створення міжнародного консорціуму з управління українськими газотранспортними системами, двосторонню торгівлю та створення Єдиного економічного простору за участю України, Білорусі, Росії і Казахстану.

За словами прес-секретаря Кучми Олени Громницької, зустріч президентів спричинена потребою погодити позиції двох країн з низки питань перед самітом СНД, що планується провести в Санкт-Петербурзі наприкінці травня.

Для зустрічі Путіна в Симферополь прибув посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін. В аеропорту Путіна також зустрів Леонід Кучма.

Особливу увагу буде приділено стану та подальшому розвитку торгово-економічних відносин. Сторони також мають намір розглянути перспективи співпраці в рамках СНД та створення зони вільної торгівлі.

Програма візиту Путіна також передбачає відвідання визначних пам''яток Криму.
XS
SM
MD
LG