Доступність посилання

ТОП новини

Британські війська залишаться в Іраку, принаймні, до осені й братимуть участь у відбудові країни та наданні гуманітарної допомоги, - заявив заступник глави тимчасової американської адміністрації в Іраку генерал Тим Кросс


-- no author -- За його словами, основні служби в Іраку вже доведені до рівня, на якому вони функціонували до війни в Перській затоці в 1990-1991 роках.

За його словами, основні служби в Іраку вже доведені до рівня, на якому вони функціонували до війни в Перській затоці в 1990-1991 роках. Наприклад, на півдні Іраку вперше за 13 років запрацювали 5 електростанцій.

Сьогодні ж глава американської адміністрації Джей Гарнер заявив, що перехідний уряд Іраку може бути сформований вже до середини травня, і до нього можуть увійти багато іракських політиків: керівники двох чільних курдських партій, лідери опозиції у вигнанні, а також лідери шиїтської, сунітської і християнської громад.

Цього ж дня в Басрі Джей Гарнер зустрівся з лідерами місцевих громад і новим регіональним координатором коаліційних сил данським дипломатом Оле Вьохлерсом Ольсеном.
XS
SM
MD
LG