Доступність посилання

ТОП новини

Мешканці шахтарського міста Зоренська Луганської області звернулися до двадцяти двох іноземних посольств в Україні з проханням надати їм політичний притулок


-- no author -- Основна причина такого звернення у тому, що місцева влада, за словами жителів Зоренська, упродовж року ігнорує їхні вимоги і не забезпечує місто питною водою, газом і телефонним зв’язком.

Основна причина такого звернення у тому, що місцева влада, за словами жителів Зоренська, упродовж року ігнорує їхні вимоги і не забезпечує місто питною водою, газом і телефонним зв’язком.

Це звернення було обговорене ще 1 травня на громадських слуханнях на тему «Грубі порушення конституційних прав представниками влади», які відбулись на центральній площі міста. Саме тоді городяни та гірники двох шахт «Никанор-нова» та «Комісарівська» і вирішили звернути увагу іноземних дипломатів на свій злиденний стан.

Окрім цього, мешканці Зоренська наполягають на визнанні свого міста зоною соціального лиха, у зв’язку з чим просять світову громадськість надати їм гуманітарну допомогу.
XS
SM
MD
LG