Доступність посилання

ТОП новини

Генпрокурори України й Італії досягли домовленості про створення дієвих механізмів боротьби з відмиванням «брудних» коштів


-- no author -- У рамках офіційного візиту генерального прокурора України Святослава Піскуна до Італії (5-9 травня) відбулися його зустрічі з генеральним прокурором Національної прокуратури Італії «Антимафія», заступником держсекретаря Міністерства юстиції, генеральним секретарем Вищої ради суддів, керівництвом слідчих органів «Антимафії» та іншими посадовими особами.

У рамках офіційного візиту генерального прокурора України Святослава Піскуна до Італії (5-9 травня) відбулися його зустрічі з генеральним прокурором Національної прокуратури Італії «Антимафія», заступником держсекретаря Міністерства юстиції, генеральним секретарем Вищої ради суддів, керівництвом слідчих органів «Антимафії» та іншими посадовими особами.

Під час переговорів сторони констатували високий рівень відносин між правоохоронними відомствами України та Італії та обговорили питання подальшого зміцнення українсько-італійської співпраці у протидії організованій злочинності.

Була досягнута домовленість про створення дієвих механізмів боротьби з відмиванням «брудних» коштів. Крім цього, сторони обговорили конкретні заходи, спрямовані на ефективне та своєчасне розслідування низки злочинів,які є в полі зору слідчих органів України та Італії.
XS
SM
MD
LG