Доступність посилання

ТОП новини

Доповідач Моніторингового комітету Парламентської Асамблеї Ради Європи Ганна Северинсен пропонує поки що не знімати моніторинг з України


-- no author -- Про це вона повідомила сьогодні журналістам під час перерви закритого засідання Моніторингового комітету ПАРЄ, яке проходить у Києві.

Про це вона повідомила сьогодні журналістам під час перерви закритого засідання Моніторингового комітету ПАРЄ, яке проходить у Києві.

За словами Ганни Северинсен, на початку червня має відбутися наступне засідання Моніторингового комітету, де розглядатиметься резолюція по Україні.

На переконання доповідачки Моніторингового комітету Северинсен, за останні роки в Україні відбувся «безперечний прогрес» щодо виконання зобов`язань перед Радою Європи.

«Ми вважаємо, - сказала пані Северинсен, - що Україна виконала свої зобов’язання перед Радою Європи на 90% ”. Однак, додала вона, залишаються ще деякі зобов’язання, які Україна має виконати у повному обсязі, і перш за все, це забезпечення свободи мас-медіа, а також прозорості виборів.
XS
SM
MD
LG