Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Леонід Кучма зобов’язав міністра внутрішніх справ Юрія Смирнова, голову Служби безпеки Володимира Радченка та генерального прокурора Святослава Піскуна розслідувати факти погроз головному редактору українського тижневика “Дзеркало тижня” Володимиру Мостовому


-- no author -- Редактор провідного українського видання Володимир Мостовий нещодавно став лауреатом німецької програми «За свободу і майбутнє засобів масової інформації». У повідомленні про нагородження наголошується, що журналісту доводиться працювати в умовах погроз і постійних переслідувань. Саме це і викликало тривогу українського Президента.

Про це повідомила прес-служба Президента.

Редактор провідного українського видання Володимир Мостовий нещодавно став лауреатом німецької програми «За свободу і майбутнє засобів масової інформації». У повідомленні про нагородження наголошується, що журналісту доводиться працювати в умовах погроз і постійних переслідувань. Саме це і викликало тривогу українського Президента.

Як мовиться у повідомленні прес-служби, нові факти погроз на адресу київського журналіста свідчать про те, що свобода слова залишається об’єктом тиску з боку політичних авантюристів. Тому Леонід Кучма висловив силовикам своє невдоволення і зобов’язав їх постійно інформувати про перебіг розслідування, а також забезпечити належну охорону журналіста Володимира Мостового.
XS
SM
MD
LG