Доступність посилання

ТОП новини

У Чечні жертвами диверсії в селі Знаменське, за останніми даними, стали понад 40 осіб, близько 200 зазнали поранень. Багато людей у тяжкому стані


-- no author -- Як повідомив після вибуху директор Федеральної служби безпеки Росії Микола Патрушев, на будівлю адміністрації була спрямована вантажівка з вибухівкою.

Як повідомив після вибуху директор Федеральної служби безпеки Росії Микола Патрушев, на будівлю адміністрації була спрямована вантажівку з вибухівкою:

«КАМАЗ рухався в напрямку районної адміністрації та приміщень ФСБ і МВС. Він був зупинений біля шлагбауму, де його мали перевірити , приблизно за 30 метрів від бетонної стіни, яка огороджує комплекс цих будинків. У цей момент стався вибух. Є жертви, й це стосується федеральних сил і, за інформацією, яку маємо, здебільшого мирного населення».

Зруйновані близько 10 будівель, в тому числі – представництво ФСБ Росії. Рятувальники розбирають завали.

Російський президент Володимир Путін сказав, що цей напад має на меті перешкодити врегулюванню ситуації в Чечні: «Всі дії такого роду спрямовані на одне : зупинити процес врегулювання ситуації в Чечні. Зупинити процес політичного врегулювання. Нічого такого ми допустити не можемо і не допустимо».

У Чечні оголошена триденна жалоба.
XS
SM
MD
LG