Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні український дипломат за дорученням Міністерства закордонних справ України вирушив до Конго, щоб налагодити контакт з комiсiєю конголезького уряду з розслiдування обставин iнциденту з українським лiтаком Iл-76


-- no author -- 8 травня літак ІЛ-76 із ста двадцятьма пасажирами на борту вилетів зі столиці Конго Кіншасі. За даними прес-служби МЗС України, у зв''язку інформацією про загибель українського літака в Конго, що з''явилась у пресі, МЗС доручило дипломатичним представництвам України в Африці з’ясувати вірогідність отриманої інформації.

Про це повідомив на брифінгу керiвник прес-служби МЗС України Маркiян Лубкiвський. За його словами, наразі конголезька сторона не готова назвати точну кількість жертв аварії.

8 травня літак ІЛ-76 із ста двадцятьма пасажирами на борту вилетів зі столиці Конго Кіншасі. За даними прес-служби МЗС України, у зв''язку інформацією про загибель українського літака в Конго, що з''явилась у пресі, МЗС доручило дипломатичним представництвам України в Африці з’ясувати вірогідність отриманої інформації.
XS
SM
MD
LG