Доступність посилання

ТОП новини

Ухвалення закону "Про телекомунiкацiї" є стратегiчно важливим для залучення iнвестицiй в економiку України


-- no author -- Таку думку висловив голова "Телекомкомiтету" Торговельної палати США в Українi Андрiй Колодюк у поширенiй сьогодні заявi.

Таку думку висловив голова "Телекомкомiтету" Торговельної палати США в Українi Андрiй Колодюк у поширенiй сьогодні заявi.

На його переконання, до ухвалення такого закону не може бути i мови про приватизацiю нацiонального оператора зв''язку ВАТ "Укртелеком", а зволiкання з цим процесом негативно позначається на iнвестицiйнiй привабливостi України загалом.

"Телекомунiкацiйна галузь по праву вважається найбiльш iнвестицiйно привабливою, тому для iноземних iнвесторiв приватизацiя головного оператора має знакове значення, яке однозначно вплине на всю подальшу iнвестицiйну привабливiсть України", - вважає Андрій Колодюк.

Для ухвалення цього закону "сьогоднi необхiдна полiтична воля керiвництва країни", - переконаний вiн.

Крiм того, керiвник "Телекомкомiтету" зазначає, що закон стане реальним кроком на шляху побудови iнформацiйного суспiльства в Українi: "Новий закон, створений згідно з нормами мiжнародного законодавства, сприятиме створенню конкурентного середовища для учасникiв телекомунiкацiйного ринку, а також послужить основою успiшного розвитку всiєї галузi телекомунiкацiй, яка є ключовою для побудови iнфраструктури iнформацiйного суспiльства".

Як повiдомлялося, Верховна Рада повернула законопроект "Про телекомунiкацiї" на повторне перше читання.
XS
SM
MD
LG